Tipy na vianočné darčeky pre deti

Tipy na vianočné darčeky pre deti

Nápady na vianočné darčeky pre deti sú možno jednou z najdôležitejších vecí počas sviatkov. Tých pár týždňov pred Vianocami býva pre rodičov namáhavých, keďže správny výber darčekov nie je taký jednoduchý, ako sa zdá. Všetci ako rodičia chceme poskytnúť pre svoje deti to najlepšie a to platí aj pre vybraný detský nábytok a hračky. Kvalitná hra a zábava sú nevyhnutné pre každé vyvíjajúce sa dieťa.

Hry zohrávajú veľkú úlohu pri rozvoji motorických zručností a pomáhajú deťom ľahko sa naučiť rôzne zručnosti a spoznať svoje prostredie. Na našej stránke nájdete odpovede na vaše otázky o tipoch na vianočné darčeky pre chlapcov a pre dievčatá.

 

Najmenších môžeme prekvapiť detským stanom alebo si vybrať z regálov na hračky a knihy

Detský stan vytvára nielen príležitosť na hru, ale je aj výborný čitateľský kútik. Detské stany môžu byť tiež dobrou voľbou, ak chcete dieťa povzbudiť k čítaniu. Ak ich navštívia ich malí kamaráti, nemôžete nájsť lepšie miesto na spoločné hranie obľúbenej spoločenskej hry.

 

Stan pre deti, vnútorný a vonkajší, kaštieľ

 

Kúpou detských regálov na hračky a knihy môžeme deti naučiť milovať poriadok, nakoľko sa v nich dajú prakticky uložiť hračky a knihy, a tak sa vyhneme pocitu neporiadku v detskej izbe. Ku regálom je možné dokúpiť aj poličku na organizovanie kníh alebo dokonca multifunkčné úložné boxy, aby deti mohli svoje poklady ešte lepšie ukryť.

 

Detský regál na hračky, 86 x 26,5 x 78 cm, 4-farebný

 

Pre staršie deti môžeme vyberať z oveľa širšej palety

Okrem toho, že sú veľmi módne, môžu gamer stoličky pomôcť deťom pohodlne a zdravo sedieť počas hry. Stoličky na mieru majú väčšinou sklopné operadlo a mnoho ďalších nastaviteľných častí. Nastaviť si môžeme výšku sedadiel, ale aj uhol sklonu. Tieto herné stoličky sú veľmi stabilné, takže riziko prevrátenia je veľmi malé.

 

SONGMICS Herná stolička s vysokým operadlom a nastaviteľnou bedrovou časťou

 

Písacie a PC stoly môžu byť dokonca multifunkčné. Čím väčší stôl vyberieme, tým viac môžeme nášmu dieťaťu uľahčiť každodenný život. Na tieto počítačové stoly sa dajú uložiť nielen počítače, ale aj učebnice a ďalšie pomôcky potrebné pre vzdelávanie. Počítačové alebo herné stoly zvyčajne ponúkajú riešenie pre tých, ktorí hľadajú darčeky pre chlapcov.

 

Herný stôl, Počítačový stôl so stojanom na monitor 116 x 60 x 75 cm

 

Otázka darčekov pre dievčatá je o niečo ťažšia, ak naše dieťa neobľubuje bežné hračky ako bábiky, môžeme ju prekvapiť napríklad trampolínou. Ak vieme, že radi trávi voľný čas vonku na záhrade, tak s touto voľbou určite netrafíme vedľa. Trampolíny vybavené ochrannou sieťou nebudú pri používaní predstavovať ani pre najmenších žiadne nebezpečenstvo.

 

SONGMICS Trampolína Ø 366 cm, modrá

 

Dievčatá môžeme prekvapiť aj užitočným darčekom, ktorým môže byť detský kufrík. Do týchto kufríkov si bude môcť uložiť aj hračky alebo oblečenie pre bábiky a rôzne doplnky, aby bolo všetko na jednom mieste. Ak ho nebude využívať na uskladnenie, na najbližšiu rodinnú dovolenku si už svoje oblečenie a hračky na cestu môže zbaliť do vlastného kufra.

 

BONTOUR Sada detských kufrov so vzorom Jednorožec (batoh+kufor)

 

Pri prezeraní ponuky darčekov pre deti sa oplatí pozrieť aj na stolíky na notebooky. Ktorý chlapec by sa netešil, že má konečne stolík na notebook, ku ktorému sa môže pohodlne usadiť a položiť si naň svoj notebook. Stoly s nastaviteľným uhlom sklonu môžu byť vhodné aj na raňajkovanie. V závislosti od veľkosti sa dajú stolíky tiež jednoducho premiestniť vedľa pohodlnej pohovky. Stolíky pod notebook sú skvelým vianočným darčekom aj pre dievčatá a dokonca aj pre dospelých.

 

Stolík na notebook s nastaviteľným sklonom, 71 x 35 x 23 cm

 

Hľadáte vianočný darček pre svojich rodinných príslušníkov alebo priateľov?

Pozrite si naše ďalšie články s tipmi na vianočné darčeky!

https://www.vashome.sk/blogs/news/tipy-na-vianocne-darceky-pre-muzov

https://www.vashome.sk/blogs/news/tipy-na-vianocne-darceky-pre-zeny

 

 

 

 

 

 

 

PODOBNÉ ČLÁNKY